preverite naše reference

poglejte v naš svet
Objekt: Dom upokojencev Kranj
Objekt: Dom upokojencev kranj Na objektu so se opravljala različna dela, od izvedbe prezračevane fasde, izdelave dobave in montaže aluminijastega stavbnega pohištva, izvedba nadstreška in druga dela.
Pošljite povpraševanje
Prezračevana fasada
Prezračevana fasada na objektu je postavljena s pomočjo Hilti podkonstrukcije in kopakt plošč, fasada je pritrjena s pomočjo kovic, katere so v barvi fasade.
Click Here
Dvižno drsne alu stene
Na objektu so vgrajene dvižno drsne stene prizvajalca Schuco
od 0 do 100%
Previous
Next
Objekt: Tehnološki park Ljubljana
Na objektu v tehnolškem parku Ljubljana smo za naročnika izvajali montažo edinstvenih steklenih predelnih sten proizvajalca Giussani
Stopite v stik
Steklena predelna stena z lesnim krilom
Več informacij
Dvojna zasteklitev
Dvojna zasteklitev omogoča boljšo zvočno izoaltivnost, nekje do 40Db, odvisno od predpriprave gradbenih oz izvajalcev suhomontažnih del.
Pošljite povpraševanje
Stekleno krilo
Stekleno krilo je opremljeno z vgradnim samozapiralom in dodatnim avtomatskim tesnilom, ki izboljša zvočno izolativnost.
Pošljite povpraševanje
Previous
Next
Objekt: Poslovno trgovski center
Na poslovno trgovskem objektu smo za naročnika v notranjosti izdelali in pregradili pisarne z steklenimi predelnimi stenami v lesenem okvirju lastne proizvodnje.
Stopite v stik
Steklene predelne stene v lesenem okvirju
Izdelava steklenih predelnih sten, v lesenm okvirju lastne proizvodnje, zasteklitev je izdelana pod različnimi koti.
Več informacij
Zasteklitev pod različnimi koti
Pokličite nas
Steklo in zvok
Steklu uporabljeno pri zasteklitvi in steklenih krilih je Kaljeno steklo, debeline 10mm. zvočna izolativnost tega stekla je nekje do 30Db, k zvočni izolativnosti pa veliko pripomorejo v naprej izdelane zvočne bariere pod stropom. v kolikor je potrebno se krila lahko nadgradi z avtomatskim tesnilom.
Pošljite povpraševanje
Previous
Next
Objekt: Stanovanjska hiša Dol pri Ljubljani
Na mirni lokaciji Dola pr Ljubljani se je opravljala prenova dvo-etažne stanovanjske hiše: dela so zajmala izdelavo prezračevane fasade, prezračevane ograje, izdelavo steklenega stropa nadstreška ter izdelava zunanje steklene ograje.
pošljite povpraševanje
Izdelava in monataža prezračevane ograje
Prenova stare ograje po željah naročnika. izdelala se je nova kovinska podkonstrukcija s protikorozijkso zaščito, ker je bila želja naročnika da ograj čim bolje zadrži hrup z ceste, je ograja dodatno izolirana. izolacija se je potem z vseh strani zaprla z osb ploščami ki so še dodatno prekrite z protiverno folijo, ograja je nato prekrita z cementno-vlaknastimi ploščami proizvajalca Eternit, podkonstrukcija za lepljenje plošč pa je izdelek podjetja Hilti.
stopite z nami v stik
Izdelava, dobava in montaža prezračevane fasade
Posodobitev zunanjega dela hiše, s pomočjo Hilti podkonstrukcije in Eternit vlakno-cementnih plošč. Plošče so lepljene, uporabljen ni noben vijačni material.
Več informacij
Stekleni Strop na Nadstrešku
Izdelava, dobava in montaža steklenega stropa na nadstrešku po želji naročnika. Strop je izdelan s pomočjo kaljenega refleksnega stekla v sivem odtenku kateri je bil nato emajlian z zadnje strani, da je steklo delovalo kot ogledalo. Emnajlirana stran je bila nato dodatno obdelana z osnovnimi premazi da so bila stekla pripravljena za lepljenje. Razamki med stekli so nato obdelani z trajno elastičnim strukturnim silikonm odpornim na vremenske razmere.
Pošljite povpraševanje
Previous
Next
Objekt: Počitniška hiša Kranjska gora
Na počitniškem objektu v Kranjski Gori smo za naročnika izdelali in vgradili Stekleno predelno steno z nihajnimi vrati, izdelali manjšo stekleno ograjo na podestu v 1. nadstropju, izdelali tuš kabino, in opremili kuhinjo z kuhinjskim steklom.
Stopite v stik
Steklena predelna stena z nihajnimi vrati
Glede na željo naročnika in arhitekta, je odtenek stekla v zeleni barvi ker, tako pooseblja enostnost z pogledom na jezero Jasna.
Več informacij
Tuš kabina
Zardai lažjega vstopa pod prho se je naročnik odločil za dvokrilna nihanjna steklena vrata, krila so opremljena z ročji izdelani iz Muranskega stekla.
Click Here
Previous
Next
Objekt: Stanovanjska hiša Idrija
Za naročnika smo izdelali stekleno ograjo svpet preko stebričkov izdelanih iz nejravečega jekla med katere je nato vstavljeno steklo kot polnilo.
Več informacij
Vstavljena steklena ograja
Ograja je prilagojena na želje naročnika, prilagaja se tip, višino, sestavo in barvo izbranega stekla, steklo je vedno kaljeno v večini primerov varnostno.
Stopite v stik
Previous
Next
Reference steklenih ograj
Referenčne slike steklenih ograj po različnih objektih
Več informacij
Steklena ograja vstavljena v u profil
Za naročnika smo izdelali in vgradili stekleno ograjo vstavleno v Aluminijast u profil, predhodno prašno lakiran v črno barva. Kot zaključni del ograje je nanjo pritrjen še aluminijast ročaj prav tako prašno lakiran v črno barvo.
Stopite v stik
Steklena Ograja Na Galeriji
Za naročnico smo izdelali in vgradili stekleno ograjo vstavljeno v aluminijast u profil predhodno prašno lakiran v belo barvo.
Kontakt
Steklena ograja stopnišča
Za narončnika smo izdelali in vgradili točkovno vpeto stekleno ograjo, ograje je vpet preko prijemal izdelanih iz nerjavečega jekla.
Pošljite povpraševanje
Zunanja steklena ograja
Za naročnika smo izdelali in vgradili točkovno vpeto stekleno ograjo, ker ograje po višini ni bilo možno vpeti na dve prijemali smo le ta raporedili v linijo, in steklo vpeli na vsako poodno ploskevm, na ta način smo zagotovili dodatno trdnost steklene ograje.
od 0 do 100%
Zunanja steklena ograja
Za naročnika smo izdelali in vgradili zunanjo stekleno ograjo vpeto v aluminijast u profil, profil je bil predhodno vgrajen, nato pa poravnan z talno oblogo, v tem primeru z lesnimi podnicami.
Več informacij
Notranja steklena ograja
Za naročnika smo izdelali in vgradili notranjo stekleno ograjo vstavljeno v predhodno vgrajen aluminijast u profil kateri je bil nato poravnan z končno talno oblogo.
Stopite v stik
Steklena ograja na balkonu
Za naročnika smo izdelali in vgradili stekleno ograjo na balkonu, ograja je točkovno vpeta na stebričke iz nerjavnega jekla, stebrički pa so med sabo povezani še z ročajem, v tem prieru so uporabljena satinato kaljena stekla, saj delno zastirajo pogled na balkon, še vedno pa prepuščajo svetlobo.
Od nas za vas
Previous
Next
Objekt: Vila Novi Vinodolski - Hrvaška
Za Naročnika se je na Hrvaški obali Izdelalo in montiralo, notrsnjo in zunanjo stekleno ograjo, tuš kabine in naknadno opavljalo še nekatera ostala zaključna dela.
Več inforamcij
Notranja steklena ograja stopnišča
Ograja poteka preko dveh stopniščnih ram, sestavljena je z dveh 8mm kaljenih stekl kateri sta med seboj zlepljeni z posebno varnostno folijo ki preprečuje razpad stekl pri morebitnem lomu. Ograja je vpeta preko nerjavečih prijemal ki so dodatno prašno barvana zardi estetske umestitve v prostor.
Click Here
Pogled na drugo ramo steklene ograje
Dodatna fotografija, ki prikazuje še pogled z druge perspektive.
Stopite v stik
Ločen kopalniški del znotraj glavne spalnice
Ker je koplniški del umeščen v glavno spalnico, smo ta dva prostora pregradili s stekleno predelno steno, naknadno pa še ločili mokri od shega dela koplnice s dodatno stekleno pregrado pri prhi. pregrade zaradi svoje prosojnosti ne zmanjšujejo prostora in funkcionalno odigrajo vlogo pri uhajanju vlage v prostor.
Pišite nam
Dodatna Slika kopalniške pregrade
Pogled z druge strani glavne spalnice.
Ko zasebnost postane posebnost
Previous
Next
Objekt: Dunajski kristali Ljubljana
Na objektu Dunajski kristali smo za naročnika izdelali in vgradili Aluminijaste steklene predelne stene proizvajalca Colcom.
Stopite v stik
Profilacija proizvajalca Colcom
Kot omenjeno je proizvajlec profilacije za steklene predelne stene podjetje Colcom, profilacija se ponača z izredno minimalstičnim izgledom saj višina profila meri samo 25mm.
Pošljite povpraševanje
Uporaba: kot telefonska govorilnica
V tem primeru se je zasteklitev z predelno stena uporbila kot namen zaprte tlefonske govorilnice.
Več informacij
Umestitev v Prostor
Zaradi minimalnih dimezij profilacije, je umestitev v prostor oz. ambient zelo enostavna naloga, Profili so dobavljiv v različnih barvah in obdelavah, v večini primerov se ti prilagajajo naročniku ali arhitektu.
Pokličite
Uporaba avtmatskih tesnil
V zadnjem času se izredno zvišuje uporaba avtomatskih tesnil, saj ti zagotavljajo dodatno zvočn izolativnost na steklenih, oz. lesenih krilih
Kontakt
Previous
Next
Objekt: Stanovanjska hiša Spodnja Idrija
Za naročnika smo izdelali točkovno vpeto stekleno ograjo na stopnišču in prvem nadstropju
od 0 do 100%
Steklena ograja v prvem nadstropju
Nadljevanje steklen ograje iz stopnišča v prvo nadstropje, stekla so pritrjena preko prijemal izdelanih iz nerjavečega materiala
Stopite v stik
Previous
Next
Reference steklenih predelnih sten
Referenčne slike steklenih predelnih sten po različnih objektih.
Pošljite povpraševanje
Objekt: Poslovni objekt Slovenj Gradec
Za naročnika smo izdelali in Vgradili steklene predelne stene v novih pisarnah poslovne stavbe.
Več informacij
Prenova zasteklitve poslovnih prostorv:
Za naročnika smo izdelali in vgradili novo zasteklitev pisraniških prostorov zardi želej po boljši zvočni izlativnosti.
Pokličite nas
Zasteklitev poslovnih prostorov - IOC Šenčur
Za naročnika smo izdelali in vgradili steklene predelne stene v prenovljenih poslovnih prostorih.
Stopite v stik
Zasteklitev poslovni prostorv: Bivša stavba Hypo banke
Za naročnika so izvajali montažo steklenih predelnih sten nizozemskega proizvajalca Maars.
Preverite ponudbo
Previous
Next